Khamis, 20 Ogos 2020

Lawan lagi

 

Kecoh dan agak ribut

Gara-gara ni...

sebaiknya, ulang siar dulu

disebabkan PH, timbul la perpaduan ummah...

Kemudian, upgrade jadi

BN + PAS, lahirlah MN

Kemudian ada PN, yang ni macam-macam parti dukung PN jadi kerajaan

Tetiba, bila akar umbi, para penyokong lari, nak join pula MN, tak ada hal kecuali terima hakikat...

- BERSATU dah nak masuk kubur sebab ahli lebih taksub pada atuk.

- walau Azmin masuk BERSATU, tapi takkan dapat pump power pada parti sebab Azmin bukan bang non yang ramai pentaksub...

jadi, kalau BN banyak claim memang wajar sebab BN lebih berhak...

##untuk bangsawan BN, tak apa kalau PAS lebih memilih BERSATU daripada BN, BN pun tak sakit kepala nak tanggung biawak hidup. 

##Bole ka PAS lapang dada bagi kerusi pada BERSATU di Kedah, Kelantan, Trengganu, Pahang... Rasanya Tak Ada Hal kalau BN terpaksa lawan 3 penjuru...

Blogger 1

bmf

bmf