Isnin, 12 Mac 2012

Israel Sudah Tidak Selamat

Israel sudah tidak selamat!

Agar negara Israel terus wujud di muka bumi ini, mereka akan terus membunuh, membunuh dan membunuh. Apa yang penting bagi mereka, keselamatan perlu ditingkatkan walaupun terpaksa membunuh orang-orang yang bukan menjadi ancaman.

Adakah Israel tidak selamat hingga ada yang menyokong usaha menjamin keselamatan Israel. Adakah Israel yang mempunyai sistem pertahanan yang amat canggih dan sistem persenjataan yang amat maju perlu diberi perhatian lagi dalam menjamin keselamatannya.GAZA CITY 11 Mac – Serangan udara terbaru Israel hari ini membunuh seorang kanak-kanak Palestin berumur 12 tahun, meningkatkan angka kematian kepada 18 orang sejak serangan bermula kelmarin.

Pembunuhan pemimpin Jawatankuasa Penentangan Popular dan beberapa pejuang Palestin lain dalam serangan Israel sejak Jumaat lalu, menyebabkan berlaku beberapa kejadian keganasan di sempadan Israel-Gaza.

Kesatuan Eropah (EU) dan Amerika Syarikat (AS) menggesa kedua-dua pihak kembali bertenang, namun pejuang Palestin berikrar membalas tindakan pembunuhan itu selain tentera Yahudi juga menyatakan akan terus melancarkan serangan jika rakyat mereka diserang.

Blogger 1

bmf

bmf