Selasa, 30 April 2013

Main Belakang

 Main belakang...Bukan Nuar aja boleh main belakang....

Ansari pun boleh....

Ansari taja anak....

 lawan Presiden Angkatan Perubahan Sabah

 

Ini komen Azmin Aiskrim..

Yb. Azmin Ali menegaskan perbuatan ansari abdullah selaku ketua cabang Tuaran yang mana telah membelakangkan perjuangan parti dan secara terang-terangan menaja anaknya erviana ansari sebagai calon bebas bunga raya adalah tidak beretika dan amat mendukacitakan. Beliau menyarankan semua ahli PKR Tuaran menolak calon bunga raya. Perbuatan ansari abdullah hanya akan menguntungkan UMNOBN dengan perpecahan undi. Tindakan tegas daripada pucuk pimpinan parti akan diambil bagi menjaga kewibawaan PKR!

cerita dongeng

Kajian UMCEDELVoter Sentiment RatioAku nak kata kajian tu salah, memang tak boleh. Kajian tu memang betul cuma responden yang digunapakai mungkin banyak yang memihak kepada PR. 

Apa pun, ia patut dijadikan iktibar oleh BN dan jentera parti agar terus berusaha memenangi hati pengundi sehingga ke titik penamat.

dan satu perkara yang perlu diambil perhatian ialah PR dah mula canang sana sini yang mereka pasti akan dapat menumbangkan BN. PR pasti akan berjaya membentuk kerajaan walhal hari buang undi pun belum kecuali undi awal dan undi pos.

apa akibatnya jika PR tumbang dan tidak dapat menerima kekalahan. Mungkin cerita dongeng tentang PR akan menang sengaja dibuat bila menyedari yang PR tidak mampu menawan Putrajaya. Penyokong yang gila meroyan dan tidak menerima kekalahan pastinya akan berbuat sesuatu yang melanggar undang-undang...

Blogger 1

bmf

bmf