Khamis, 22 Mac 2012

Selamatkah FELDA?Dalam FELDA tu ada :

- gunting dalam lipatan

- musuh dalam selimut

- musang berbulu ayam

orang-orang Anwar ni ada di mana-mana saja. kalau bukan orang Anwar pun, pasti orang yang tergiur dengan imbuhan yang diberikan jika dapat membekalkan apa saja maklumat yang boleh menjahanamkan DS Najib. Ni mesti dalangnya, talibarut anak.

walau kerajaan jaga dan bela FELDA ni dengan sebaik-baiknya, seperti menatang minyak yang penuh, namun sudah cukup selamatkah FELDA dari orang-orang dalam yang cuba merosakkan FELDA. Rosak FELDA maka rosak jugalah reputasi DS Najib.

Jatuh reputasi DS Najib, maka senang sangatlah nak tawan Putrajaya. Sebab itulah, semakin dekat pilihanraya ni, serangan lebih khusus dan terarah kepada PM.


FELDA buat dua laporan polis berhubung kebocoran dokumen sulit


2012/03/22
KUALA LUMPUR: Pihak pengurusan FELDA hari ini membuat laporan polis berhubung dakwaan kebocoran dua dokumen sulit FELDA yang dipaparkan dalam sebuah portal berita tempatan.

Setiausaha Lembaga FELDA, Asiah Sohit membuat laporan itu di Balai Polis Jalan Tun Razak di sini kira-kira jam 9.40 pagi.
Beliau berkata, dua dokumen itu ialah minit mesyuarat bil.278 yang bertarikh 8 Januari dan buku mesyuarat pengurusan FELDA bersama Perdana Menteri bil.3 bertarikh 27 Jun 2011.
"Saya mula menyedari pembocoran dokumen ini apabila saya melihat portal berita itu bertarikh 15 dan 19 Mac," katanya kepada pemberita.

Sehubungan itu, katanya, FELDA meminta polis menyiasat dan mengambil tindakan terhadap individu yang tidak bertanggungjawab di atas pembocoran dokumen terbabit. - BERNAMA

Blogger 1

bmf

bmf