Rabu, 8 Ogos 2012

Hasil kerja PAS

PAS tak mahu ambik kredit ke dari artis-artis kat bawah ni. Mereka dah berhijrah. Dah pakai tudung.

 


Semakin Ramai Selebriti Wanita Berhijrah


Source Murai

Sejak kebelakangan ini, semakin ramai selebriti wanita muda tempatan kita yang telah mula melakukan penghijrahan serta mengenakan hijab. Paling menarik apabila 2 selebriti telah mengambil keputusan untuk melakukan penghijrahan ini pada bulan ramadan iaitu Sharifah Aleya dan Shila Amzah.

Penghijrahan yang dilakukan mereka itu pula bersebab. Ada yang mengatakan ia dilakukan atas pilihan mereka sendiri, ada yang pula yang mengatakan sudah sampai seru dan tidak kurang pula yang mengakui bahawa mereka telah mendapat petunjuk serta taufik dan hidayah untuk berubah.

Biarpun penghijrahan itu dilakukan dengan pelbagai sebab, namun apa yang nyata kebanyakan selebriti tempatan ini berharap supaya keputusan mereka untuk berhijab itu akan berkekalan dan mampu mengubah mereka menjadi muslimah yang sejati.

Portal Murai mengucapkan syabas buat kesemua selebriti yang telah berani melakukan penghijrahan ini demi kebaikan diri. Mudah-mudahan apa yang mereka akan terus dirahmati Tuhan serta turut membuka pintu hati orang lain untuk mengikut jejak langkah yang sama.

Takut jadi macam dua artis kat bawah ni kut... Kata nak join PAS, walhal.....


kawan ostazah Abby pun dah berhijrah.   Siti Saleha pun dah bertudung. Kalau ni masuk PAS, pasti tsunami besar melanda PAS. Pak Lebai kena tsunami, isteri pak lebai pun kena tsunami

Pakatan Menang

Kalau Pakatan Rosak tadbir negara, mesti Jalur Gemilang dan lagu Negaraku akan kena kubur.....


Imbas kembali, kata-kata Manoharan mengenai Jalur Gemilang....


Kini, pekartun Zunar kembali mengaibkan Malaysia dengan menggelarkan Malaysia negara penciplak. Memang haramjadah sungguh.. sama macam kartunnya yang haramjadah....


Bangsat-bangsat ni semua memang tak ada semangat patriotik kepada negara. semuanya nak menjahanamkan negara... bagi test tadbir negeri, semua jadi porak peranda. memang haram sungguh. sama macam ketua umumnya yang sentiasa nak mengaibkan Malaysia bila berada di luar negara. Tak ada satu pun kebaikan yang dibawa melainkan kebinasaan dan kemusnahan.


hina Jalur Gemilang, Hina lagu Negaraku. KDN tak boleh buat apa-apakah ni....?


Blogger 1

bmf

bmf