Sabtu, 24 Mac 2012

Nala Saman Nuar

Nala tidak gusar notis, cabar Anwar cepatkan saman

24 Mac 2012
Anwar Ibrahim

KUALA LUMPUR - Senator Datuk S. Nalakaruppan tidak akan berganjak daripada kenyataannya baru-baru ini yang mendakwa Datuk Seri Anwar Ibrahim tidak layak sebagai pemimpin dan tidak gusar dengan notis menarik balik kenyataan yang disampaikan oleh peguam Anwar kepadanya.

Malahan, Nalakaruppan mencabar Ketua Pembangkang dan Ketua Umum PKR itu supaya menyegerakan tindakan undang-undang ke atasnya.

Bercakap dalam sidang akhbar di sini hari ini, Nalakaruppan berkata, peguam Anwar telah menghantar notis tuduhan fitnah dan berniat jahat terhadap ketua pembangkang itu pada Khamis lepas yang memberinya tempoh 48 jam untuk menarik balik kenyataan itu.

"Saya telah menerima notis itu dan saya tidak akan menjawab suratnya itu. Saya akan terus bercakap mengenai beliau sehingga beliau mendakwa saya di mahkamah," katanya.

Senator Mohamad Ezam Md Noor yang hadir dalam sidang akhbar itu berkata, tindakan Anwar menghantar notis itu menunjukkan bahawa beliau takut dengan pendedahan yang dibuat oleh bekas rakan baiknya itu. - Bernama


rupanya hanya sekadar notis. tapi kecoh konon dah saman. kalau tak menipu dalam sehari memang tak sah hidup.

apa kata, Nala ni yang saman Nuar sebab Nuar tak mahu saman dia ekoran cerita sedap Nuar yang dia telah bongkar. heran juga ya, kenapa tak mahu saman je. bukannya susah peguamnya, dah selesai. sama juga cam sumpah laknat yang patut dibuat agar persepsi rakyat terhadap Nuar kembali melonjak. kalau Nuar berani lakukan sumpah laknat untuk kes China Doll dan liwat tu, rasanya jalan Nuar menuju ke Putrajaya semakin bersinar. Dah tak perlu dah lampu tepi jalan untuk terangi perjalanan Nuar ke Putrajaya. Hasil sumpah laknat tu, pasti dapat tawan Putrajaya dengan mudah.

cuma masalahnya, Nuar tak berani nak bersumpah laknat.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan


Blogger 1

bmf

bmf