Ahad, 27 November 2011

Rafizi vs lembu

banyak sangat pendedahan yang dibuat, tapi si lembu rafizi ni masih tak faham-faham jugak. tak faham atau tak mahu faham. NFC tak payah bagi penjelasan, bagi saman aja dah cukup. biar banyak mana pun penjelasan dibuat, sebab suka sangat nak tabur fitnah tentang lembu, dia ni pun dah nak jadi lembu...

Ketuk pintu setiap rumah, londehkan ketamakan Umno-BN- Rafizi

(Oleh: Sidiqin Omar)JOHOR BAHRU 27 Nov: Sekarang adalah masanya perwakilan KEADILAN pulang ke kawasan masing-masing dan menyampaikan maklumat kepada rakyat, kata Pengarah Strategi, Rafizi Ramli dalam ucapan penggulungan di Kongres Nasional ke 8.

“Kita sekarang dalam mood menyerang. Kita londeh ketamakan Umno-BN. Hampir sebulan setiap hari, tiada jawapan dari Menteri,” kata Rafizi yang sebelum ini mendedahkan skandal National Feedlot Corporation yang membabitkan keluarga Menteri, Datuk Seri Shahrizat Jalil.

“Kalau tanya pandangan dan amati, KEADILAN masuk pilihan raya uhttp://www.blogger.com/img/blank.gifmum sebagai Pakatan Rakyat setelah dasar cukup lengkap. Kita dah tahu nak buat dengan Felda, kita dah tahu untuk buat gaji minima dan kita dah tahu Menteri mana nak disumbat dalam penjara,” katanya.

Menyifatkan pertarungan kali ini lebih sengit dan kotor, Rafizi berkata semangat berkobar-kobar sahaja tidak mencukupi, tanpa jentera pilihan raya ‘mengetuk pintu’ setiap rumah untuk menyampaikan maklumat.

“Jangan sia-siakan harapan rakyat yang digalas di atas bahu kita,” kata Rafizi.link lembu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan


Blogger 1

bmf

bmf