Sabtu, 4 Mei 2013

Penyamar

dah hilang modal nak raih simpati, terdesak sangat nak dapatkan sokongan, sanggup menyamar jadi cybertrooper UMNO yang terkenal....

sedikit catatan dari blogger PAS

Kuala Lumpur: Setelah menyerang setiap artikel Harakahdaily bertubi-tubi samada di Facebook Harakahdaily atau di web, akhirnya cybertrooper Umno yang terkenal “Lans Koperal Tangkap Lalat” akhirnya bertaubat.


dia kata dia cybertrooper yang dah bertaubat. tapi tak pernah pulak baca artikel atau rencana dia kutuk PAS kaw-kaw...

dan masuk fb dia pun, macam ada yang tak betul, join FB 11 APRIL...

haramjadah ni ngaku cybertrooper UMNO yang terkenal. terkenalkah? baru daftar FB tak sampai sebulan, komen ntah apa dalam harakah... dah ngaku wira maya UMNO. kunun  hampir mati kena langgar lori datang hidayah agar bertaubat dan minta maaf pada PAS/PKR?DAP..

dah tahulah MO bangsat ni. menyamar jadi orang UMNO lepas tu dapat hidayah dan peluk agama PAS.






 

 ini FB dia


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger 1